Druid in günlüğü
8 stories
Paranormal Bilgiler by yasminelf
Paranormal Bilgiler
yasminelf
  • Reads 1,857,277
  • Votes 26,232
  • Parts 66
Sizce yaşadığımız ve yaşlandığımız dünya trafik ışıkları, arabalar, evler ve insanlardan mı ibaret? Gerçekten bir ömür boyunca algılayacağımız şeyler sadece günlük hayatın realitesinde kaybolmuş anlamsız kısır döngülerin içinde mi olacak? Hiç sanmıyorum. Bence bu korunaklı ve klişe yaşantılarımızı bozmamak adına artık her yerde ve her anda kontrolümüzü devrettiğimiz medyanın ört pas ettiği binlerce, milyonlarca olay ve varlık var. Ve ben, elimden geldiğince araştıracağım, güvenilir ve emin olduğum kaynaklardan aldığım bilgileri sizlere ulaştıracağım.
Bay Arthur Hiç Vals Yaptınız Mı? by TugberkSev
Bay Arthur Hiç Vals Yaptınız Mı?
TugberkSev
  • Reads 24,648
  • Votes 977
  • Parts 10
Küçük Büyücü by SenanurErgl
Küçük Büyücü
SenanurErgl
  • Reads 237,140
  • Votes 7,133
  • Parts 21
Annie onun için planlanmış olan hayatı yaşamakta ... Bunu annesi ve babası gittiğinde teyzesiyle beraber kalmak zorunda olduğu zaman öğrendi . Teyzesinden hep korkmuştu , fakat bu sefer gerçekleri görebiliyordu ...
-   DOĞAÜSTÜ   - by ClaviculaDruid17
- DOĞAÜSTÜ -
ClaviculaDruid17
  • Reads 25,724
  • Votes 1,174
  • Parts 24
Beynim sahip olduğum en değerli şeydi,ve en büyük düşmanım. Aklımın beyaz bir odadaki köşesinde diğer yarım okul sıralarındaydı. Bir yanım fotonların içinde diğer yarım olasılılıkların. Gerçek olan hangisiydi? Nasıl bu kadar eksik hissediyordum? Bu boşluk nasıl böyle ağır hissettirebiliyordu? Fakat o yıldızı hiç unutmadım. Evet, Tanrı bazılarını sizden zeki yaratmıştı fakat kesinlikle hayatlarını lanetlemişti. Dünyama hoşgeldiniz
SAPLANTI by ClaviculaDruid17
SAPLANTI
ClaviculaDruid17
  • Reads 430,847
  • Votes 14,119
  • Parts 39
Gece ne kadar karanlıksa o kadar çok acı vardı. Yalnız değildik hiç. Hep biz ve acıydı. Uzun bir süre önce göğsünün kafesinde idam ettiği vicdanı,hayaletiyle buradaydı. Çok faraziydik haliyle.. Gölgeler boş kalplerde yaşıyordu. Bazı kalplerde başka kalplerde gömülüydü. Bazı ruhlarda göğüs kafesimizde hapisti. Hepimizin içindeki mezarın hikayesi bu Hepimizin ruhuna gömülü kelimelerin bedenimizi çürüten hayaletlerin tüm mahkûmlarımızın
Tımarhane-Sessizlik by bunshee
Tımarhane-Sessizlik
bunshee
  • Reads 67,619
  • Votes 2,275
  • Parts 15
"Bu...Bu gece çok uzun olucak" dedi.Yüreğime bir korku ulaştı.Bu işte hırslıydım.Yükselmek istiyordum.O yüzden bu deli inine bile inebilirdim.Umursamazca "Gece uzun felan olmayacak.Tırsak olma."dedim.Bana döndü ve ünlü sözden alıntı yaparak "Sessizliği dinle.Anlatacak çok şeyi var."dedi.Korku gözlerine işlemişti bunu görebiliyordum.Gece gerçekten uzun olacağa benziyordu.... Evet arkadaşlar zombi hikayesini sildim.Yeni korku hikayesiyle sizlerleyim.Umarım beğenirsiniz.
Clavicula Salomonis by ClaviculaDruid17
Clavicula Salomonis
ClaviculaDruid17
  • Reads 3,409
  • Votes 448
  • Parts 30
Samuel L. Barton, eksik bir kehanetin başrolüydü. Sahip olduğu Macros ya onu şeytan yapacaktı ya da bir tanrı. Evren'in başka bir köşesinde onun için gelenlerin Ashenois'ten haberi yoktu. Samuel'inde öyle. Eksik büyümüş bir çocuğun kendiyle savaşı. Druid mi Darach mı? Tıpkı herkes gibi onunda şeytanları vardı. Şeytanlar vicdan taşır mıydı? Peki Samuel şeytan mıydı?
Albus Severus Potter ve Yeni Hogwarts ϟ by hemmellow
Albus Severus Potter ve Yeni Hogwarts ϟ
hemmellow
  • Reads 115,777
  • Votes 4,453
  • Parts 37
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulundaki ilk senesine başlayan Albus Severus Potter, tıpkı babası gibi belaya karışmadan duramıyor. Bilenlerin dediği gibi Potter-neredeyse-bela-orada kavramı, Albus'a da işliyor ve ilk senesinde bir kehanetin kahramanı oluyor. Aynı zamanda, Malfoy'larla da başı dertte olan Albus, kendini bir labirentte gibi hissediyor-ki zaten öyle. Yeni arkadaşlarıyla beraber, zorlu derslerin üstesinden gelmeye çalışırken karşılarına çıkan ufak (!) birkaç sorun onları cidden bir labirente sokar fakat bu labirente giren 6, çıkan 5 kişi olmak zorundadır. J.K. Rowling'in bize sunduğu bu mühtiş Harry Potter serisinin, bir Potterhead'den devamı olan Albus Severus Potter ve Yeni Hogwarts, büyücülük dünyasına ve maceralara devam etme şansı veriyor. Yazmakta bulunduğum bu e-kitap, sizi yeni serüvenlere sürüklemeden edemiyor. Watty Awards Turkey | Atty 2013 - 3. En İyi Romance Hikayesi Watty Awards Turkey | Watty 2014 - 2. En İyi Adventure Hikayesi Albus Severus Potter -I ©Tüm hakları saklıdır. Tamamlandı.